tantra kursus for par sex pige

Du får altså muligheden for at lære at give tantra massage til din partner i et trygt rum, hvor det kun er jer som par og mig som underviser, der er tilstede. I skal afsætte 2 x 3 timer, over to dage. Først gang (valgfrit hvem I ønsker skal modtage første gang) får manden massage, jeg guider dig som kvinde I hvordan en tantrisk. 16 ม.ค. - For mange bliver ønsket om sex, intimitet og anerkendelse og ikke mindst sikkerhed til grunden for, at de søger en fast partner. Prisen er typisk at At tage på “tantra-kursus” som par handler måske netop om det og ikke, som nogle måske kunne tænke, om “at binde sig tættere sammen”? Det er meget. 2 ม.ค. - Workshops i tantra. Røre og blive berørt? Vil du inspireres og lære at bringe tantra massage ind i dit parforhold, eller med til dit næste tantriske møde. kursus for alle som føler sig som absolut begyndere og alle andre. Jeg underviser step for step i tantramassage fra kvinde-til-mand og omvendt..

Tantra massage video escort piger kbh

Kalender Liste Oversigt måned. Så er et 'tantra kursus for par' lige noget for jer. Og ja, vi mænd kan bestemt godt lære at være mere følsomme. Tantramassage giver mennesket sin frihed. I en tantrisk relation er langsom og sanselig berøring essentiel.

tantra kursus for par sex pige

16 ม.ค. - For mange bliver ønsket om sex, intimitet og anerkendelse og ikke mindst sikkerhed til grunden for, at de søger en fast partner. Prisen er typisk at At tage på “tantra-kursus” som par handler måske netop om det og ikke, som nogle måske kunne tænke, om “at binde sig tættere sammen”? Det er meget. Du får altså muligheden for at lære at give tantra massage til din partner i et trygt rum, hvor det kun er jer som par og mig som underviser, der er tilstede. I skal afsætte 2 x 3 timer, over to dage. Først gang (valgfrit hvem I ønsker skal modtage første gang) får manden massage, jeg guider dig som kvinde I hvordan en tantrisk. 8 ม.ค. - Her finder du svar på, hvordan du sætter kærligheden i højsædet, holder din lyst levende og får sex og kærlighed til at smelte sammen. Gnisten i forholdet er TANTRA II – For singler og par, der begge har gået på Tantra I (nye datoer!) København: Ét par el. to personer, på kursus (I+II) kr. ..